Skapa ett nytt konto
Kontrollen ovanför är för svenska företag. Ifall ditt företag är registrerat utomlands, vänligen ange VAT-numret. Börja med dina två bokstäver för landskod och därefter dina siffror.


Använd formuläret nedan för att skapa ett nytt konto.

Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken med två specialtecken (dvs. tecken som ej är siffror eller bokstäver exempelvis @-! &).

Kontoinformation:


Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Så behandlar stadsmiljöförvaltningen personuppgifter

All behandling av personuppgifter på stadsmiljöförvaltningen utgår från syftet med behandlingen, vi samlar aldrig in personuppgifter om det inte är nödvändigt med hänsyn till ändamålet. Stadsmiljöförvaltningen behandlar dina personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 samt annan tillämplig lagstiftning. Personuppgiftsansvarig är trafiknämnden. I samband med ansökan om dispens så behandlas dina personuppgifter för att kunna administrera ansökan och ärendet. Den lagliga grunden för behandlingen är myndighetsutövning. Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer här: https://www.goteborg.se/dinapersonuppgifterstadsmiljoforvaltningen


Copyright Stadsmiljöförvaltningen Göteborgs Stad 2024